(P) APULUM AGRARIA 2016, un loc de întâlnire pentru fermieri, producători și specialiști din domeniul agricol

afis-apulum-agraria-2016_web-212x300

Apulum Agraria 2016
Aflată la cea de-a 25-a ediţie, APULUM AGRARIA promite să fie și în acest an, un important loc de întâlnire pentru fermieri, producători, furnizori de maşini/unelte și specialiști din domeniul agricol și publicul amator.
La întâlnirea cu agricultura din 23-25 septembrie 2016 desfăşurată în spaţiul expoziţional din zona Bazinului Olimpic din Alba Iulia vor fi organizate expoziţii cu vânzare de produse alimentare, standuri cu legume, fructe, flori, grădinărit, produse fitosanitare, expoziţii de animale mari, animale mici, pasări, unelte, utilaje şi echipamente agricole.
Programul este completat de concursuri, demonstraţii culinare și alte momente atractive atât pentru copii, cât şi pentru adulţi.
Spaţiul expoziţional se va transforma într-o fermă uriaşă, în care vor expune peste 100 de producători agricoli, inclusiv din Ungaria.
Fermierii vă aşteaptă să le cunoaşteţi produsele, să le aflaţi din secretele meseriei, puteţi degusta vinuri şi must proaspăt, brânzeturi, faguri de miere, preparate la ceaun şi multe bunătăţi din cămara toamnei.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *