Atelier de gătit vegan: Supe și ciorbe raw vegane

Cel mai cunoscut Chef Vegan din Romania, Stefan Nita, te invita la o noua lectie de gatit. 
De data asta vei intra in abundenta supelor si a ciorbelor vegane si raw-vegane.

Vom gati atat ciorbe clasice, cum ar fi ciorba de perisoare, in varianta vegana, bineinteles, cat si supe exotice, ca cele din bucataria thailandeza. 

Atelierul de gatit va avea loc Kuxa Studio, in Bucuresti, joi, 6 aprilie, intre orele 18:00 si 22:00. 
Costul participarii este de 200 lei.

Pentru rezervarea locului sau detalii despre eveniment te rog trimite mail la [email protected] sau suna la 0742.070.242.

Ne vedem joi! 🙂



One comment

  1. Calim in oala, caldare de fonta, ardei, ceapa, morcovi, cu ulei,punem, la incalzit cu apa, punem orez, facem perisoare din carne de porc, cu ceapa , delikat gaina,morcovi, ou, si apa, cu orez, le punem in clocot, la sfarsitul unei ore, punem, zema de varza strecurata, cu leustean, sau ou, cu otet.
    Ma gandeam, la ciorba de peste marinat, pastrav, cu vin, si lamai,tigari Glamour cu Lichior ciocolata Fiorentino,altele ciorba de tartite de curcan, care , se fierb, cu ceapa, morcovii, si ardeiul, si cartofii intregi in clocot, separam, luam delikat legume, cu piper, in zeama strecurata, cu fidea cuiburi.Mai avem ciorba de boabe de fasole, la fel, ingrosata cu apa cu faina!…Bere Redds, Ciuc,Edelbow si Flower,cu bomboane ciocolata, cu rom.Redox!…ceai de tei, fiert de la inceput, de calmare intrinseca!..de cannabis in el, numai pers, autorizate, in domeniu!….
    Foi de biscuiti, ca foile de cremsnit, cu compozitie de magiun de prune, in amestec, precum merele de placinta, biscuitele stropit,zahar pudra de immuiere,si esenta vanilie.Crema calda cu ou de vanilie, amestecata,cuspirale de feuilettaje, din comert, cu zahar pudra,lapte, crema, oua, zahar pudra, aditivi, omogeni, plic, frigider.Compozitii straine.Sunt sterile ce-am vazut, taiate la masina, umflate cu sonda!…Industriale, si chimice, de Diabet gradul 1, cu Epilepsie, si Chronn(Conn).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *