Crăciun vegetarian

christmas-table-flower-arrangements-740x740Oare putem replica bunătatea și bogăția mesei de Crăciun în varianta vegetariană? Cum vegetarianizam cele mai cunoscute preparate de sarbatori si ce alte bunatati putem adauga?

Afla sambata, 17 decembrie 2016, de la cel mai cunoscut Chef vegetarian: Chef Stefan Nita.

Intre orele 10:00 si 14:00 vei invata sa prepari bunatati vegetariene pentru masa de Craciun.
Vom pregati piftie, salata de boeuf, ciorba de burta fara burta, sarmale, cozonaci, toate vegane si extrem de delicioase.

Atelierul este organizat de Asociatia Vegetarienilor din Romania, cu sprijinul Velpitar si Philips.

Costul atelierului este de 200 lei.

Avem 20 statii de lucru, si fiecare dintre participanti va gati cot la cot cu Chef Stefan Nita. 🙂

Pentru inscrieri si informatii, te rog contacteaza-ne la [email protected], sau 0742.070.242.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *