(P) Învață să gătești sănătos la cursul „Bazele gătitului vegetarian!”

Gătitul poate deveni descurajator atunci când decidem să consumăm mai puține produse animale. Fie că sunteți la început de drum, fie că sunteți deja experimentați, acest curs de gătit vegetarian-vegan este modul ideal prin care puteți descoperi noi abilități și prin care veți putea reinterpreta orice reteță fără a folosi produse animale. Veți explora diferite rețete, veți învăța noi tehnici și veți afla despre noi ingrediente.

Un curs de gătit poate fi, de asemenea, un cadou minunat de care poate beneficia oricine în viața de zi cu zi.

În cadrul cursurilor „Bazele gătitului sănătos”, expertul bucătar Ștefan Niță, alături de Catrinel Popescu, Health Educator la Institutul Hippocrates și Diana Luppa, președinta Asociației Vegetarienilor, vor împărtăși informații fundamentele care vă vor ajuta să faceți cele mai sănătoase alegeri și care vă vor ajuta să dezvoltați entuziasmul pentru gătit. Acest curs  va schimba viețile oamenilor în bine, ajutându-i să adopte un stil de viață sănătos.

Înscrieți-vă acum la seria de cursuri „Bazele gătitului vegetarian”, care începe în data de 3 noiembrie, în locația British Gallery. Dacă aveți o pasiune pentru gătit și sunteți în căutare de rețete distractive și ușoare pentru a prepara mese sănătoase și fără carne pentru familia dumneavoastră, înregistrați-vă la aceste cursuri la numărul de telefon 0721331162-Laura Ciucă.

Echipa noastră vă va informa în legătură cu locațiile de unde puteți cumpăra produse organice vegetariene. Veți afla cum puteți prepara meniuri fără carne în mai puțin de 30 de minute, regulile de combinare a alimentelor și metode de a reduce sarea, zahărul și grăsimile fără a pierde din savoarea mâncării.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *