Participă la concurs în Cărticica “Bucate dedicate pentru gusturi rafinate”

Apare pe 1 septembrie 2016

Ești gurmand sau gourmet? Îți place să mănânci sau să deguști? Dacă pentru tine gustul este o experiență și o aventură în care te angajezi mereu cu plăcere, atunci ești de-al nostru! Te provocăm să ne trimiți cele mai aventuroase, inedite, DAR ȘI CELE MAI GUSTOASE dintre experiențele culinare pe care le-ai avut vreodată.
Pe scurt, dacă știi să gătești ceva care se adresează gusturilor fine, te invităm să ne încânți cu rețete și fotografii memorabile, pentru următoarele rubrici:

1) APERITIVE ȘI GUSTĂRI CALDE ȘI RECI
2) FELURI PRINCIPALE
3) DESERTURI
Și provocarea continuă la cote noi! Te așteptăm cu rețete de
post/vegane deosebite, în cadrul rubricii
4) VEGAN GOURMET
La fiecare dintre rubricile de mai sus punem la bătaie câte:
1 medalie de aur x 300 lei
1 medalie de argint x 200 lei
3 medalii de bronz x 100 lei

5) CRUD, DAR RAFINAT este rubrica la care așteptăm rețete raw-vegane de mare finețe și gust. Oferim 2 premii de popularitate x 100 lei.

6) Așteptăm de la tine invitații, impresii de călătorie și rețete locale, prezentări de bloguri, relatări expresive despre felul cum ai slăbit. Cele mai bune materiale publicate vor primi premii speciale în valoare totală de 400 lei.

7) Ai încercat o rețetă din ultimele numere ale Cărticelei?
Trimite-ne o fotografie cu preparatul, numele rețetei, pagina, denumirea Cărticelei, autorul rețetei și dacă i-ai adus modificări.
Te așteaptă 6 premii Mulțumesc pentru rețetă! x 50 lei.

8) Hărnicia ta, bucuria noastră! Trimite materialele tale până pe 8 august și poți primi, prin tragere la sorți, 2 premii de hărnicie x 100 lei.

9) Ești cu noi? Oferim 2 premii de fidelitate x 100 lei corespondenților care participă cu regularitate la concursurile din Cărticică și nu trimit aceleași rețete și altor publicații.

10) Ne ajuți? Prin tragerea la sorți a sondajelor din „Bucate dedicate pentru gusturi rafinate”, completate corect,poți câștiga 10 premii de participare la sondaj x 50 lei.

Însoțește scrisoarea de fotografii reușite și expediaz-o pe adresa:

OP 77 – CP 208, București specificând pe plic pentru „Bucate dedicate pentru gusturi rafinate” sau e-mail: [email protected]
Ultima zi de primire a scrisorilor la redacție: 15 august 2016.

Condiții de participare la concursurile Cărticelei practice:
• Dacă trimiţi material prin internet, pe adresa [email protected]
Trimite reţetele fie scrise în pagina de e-mail, fie ataşate, în format *.doc sau *.rtf. Te rugăm, nu trimite documente în format *.docx
Înainte de fiecare material (reţetă, sfat sau scrisoare), scrie denumirea secţiunii de concurs la care participă.
Semnează-te după fiecare reţetă.
La sfârşitul e-mailului, ne dorim să găsim numele întreg al corespondentului, adresa completă şi domiciliul stabil.
Fotografiile vor fi ataşate, în format *.jpg. Nu sunt admise fotografiile inserate în documentul cu reţete şi nici în corpul mailului.
• Dacă trimiţi material prin poştă, te rugăm:
Scrie fiecare reţetă pe foaie separată şi respectă condiţiile cu numerele 2, 3 şi 4 de la corespondenţa prin e-mail.
ATENŢIE! Adresa noastră de corespondenţă s-a schimbat:
OP 77 – CP 208, București
Fotografiile trimise prin poştă, în plic, vor avea scrise pe spate: numele, prenumele corespondenţilor, localitatea şi o scurtă explicaţie; dacă fotografia reprezintă un preparat, denumirea preparatului
(de exemplu: Mâncare de dovlecei), iar dacă reprezintă una sau mai multe persoane, numele persoanelor sau gradul de rudenie în raport cu expeditorul (de exemplu: Eu și copiii mei, Ana și Octav)
Fotografiile trebuie să fie clare, bine luminate, iar subiectul să nu fie trunchiat (tăiat). Căută să fotografiezi dintr-o perspectivă care să pună în valoare subiectul şi să-i scoată în evidenţă tridimensionalitatea.
Fotografiile făcute cu telefonul mobil, în general, nu îndeplinesc aceste condiții.
Vă rugăm să nu mai trimiteţi fotografii prelucrate! Departamentul nostru tehnic se ocupă de prelucrarea fotografiilor astfel încât să aibă calitatea cerută de tipografie.
Blogerii care expediază materiale sunt rugaţi să ne trimită fotografiile originale, nu micşorate, aşa cum le încarcă pe paginile lor.
De asemenea, ne dorim originalul reţetelor voastre încărcate pe Facebook, nu varianta downloadată de pe această pagină.

Ca să ușurezi munca redacției:
✔ fii creativ, trimite doar rețete probate de tine;
✔ verifică manuscrisul tău, rețeta trebuie să cuprindă toate ingredientele necesare pentru a fi probată în bucătăria Practică!
✔ nu trimite reţete care au participat la concursuri organizate de revistele trustului nostru de presă (vezi revistele trustului pe site-ul www.burda.ro), de către alte trusturi de presă, de către diverşi producători, de către restaurante sau deţinătorii de bloguri.
Cu cât mai repede și mai complet vei trimite materialul, cu atât mai mari pot fi câștigurile tale!
Rețetele voastre se arhivează și pot fi folosite la realizarea altor numere ale revistei, dacă se potrivesc cu tema concursului.
Vă mulţumim pentru înţelegere!
**********************************************************************************
Notă: Odată cu trimiterea textelor și a fotografiilor, expeditorul își declară acordul pentru utilizarea acestora în celelalte titluri ale trustului de presă Burda RomâniaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *