A apărut Cărticica nr. 10/2015, cu tema Rețete noi, în straie vechi

Foto: Mihai Nicolae - Burda România
Foto: Mihai Nicolae – Burda România

Corespondenții au fost invitați să-și amintească rețete mai vechi, moștenite de la mama, bunica ori mătușa sau culese din cărți mai vechi de bucate. După ce le-au readus în prezent, le-au modificat cu ingredientele oferite de piața alimentară contemporană și au modificat tehnologiile ca să obțină preparate mai dietetice, adaptate gustului lor sau ca să folosească aparatura și dispozitivele din bucătăria anului 2015. Totodată, au îmbogățit rețetele cu noi arome, după gustul lor sau după preferințele celor din familiile lor.
A rezultat o Cărticică în care fiecare rețetă are o sclipire de inspirație și mai multă personalitate, un număr excelent și complet, în care cititorul găsește rețete pentru orice tip de preparate: aperitive delicioase, supe și ciorbe cu multă savoare, mâncăruri apetisante și deserturi fine.
Vedeta invitată pe copertă la acest număr, Ilinca Obădescu, pasionată de bucătărie și de o hrană sănătoasă ne surprinde cu rețete inedite și cu modul în care abordează munca în bucătărie.
Rubrica de diete aduce în lumină o dietă aproape de cea vegetariană, dieta medicului american Dean Ornish.2 comments

    1. Buna ziua,
      Va rog, luati legatura cu Departamentul Relatii cu cititorii, telefon 0372/10.60.00. Multumim pentru interesul acordat revistei noastre!
      Sonia Stanciu, Redactor coordonator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *