A apărut Cărticica nr.2-2014 cu tema Bucătăria familiei

coperta-Carticica-Practica-Dedicăm acest număr 100 al Cărticelei tuturor familiilor cititorilor noștri, dar și marii familii Practic, pentru care noi, cei din redacție, nutrim un adânc respect și o dragoste necondiționată.

Cărticica Bucătăria familiei cuprinde câte un capitol pentru fiecare grupă de vârstă:

-pentru dragii bunici, care ne poartă de grijă, ne răsfață și ne protejează cu înțelepciunea lor; pentru dumnealor am selectat rețete de preparate ușor digerabile

CP02_P012_bunici

 

 

 

 

 

-pentru mama și mătușa, mereu preocupate de a-și menține silueta, dar și de a ne face pe noi fericiți

CP02_P032

-pentru tata și unchiul, dornici de mâncăruri bogate în proteine, aromate, poate uneori puțin cam picante

CP02_P062_tata

 

 

 

 

-pentru copii, cărora vrem să le facem zilnic bucurii și să-i vedem fericiți

CP02_P096_copii6 comments

 1. Draga mea Carticica astazi am primito avind abonament ,esti cea mai buna revita din tara ,acuma o citesc ,imi place toata revista ,felicitari tuturor concurentiilor pentru minunatele retete si pentru doamna Lili ca le probeaza si frumos le orneaza .Cu drag GLIGOR ELISABETA

 2. LA MULTI ANI CARTICICA draga pt revista cu nr 100 ,la mai multe aparitii,la mai ulte sute si cat mai multi cititori si colaboratori !
  Sanatate si putere de munca pt toti cei care se straduiesc ca numar de numar sa aveti o aparitie tot mai stralucitoare .Felicitari .

 3. as vrea sa imi fac abonament la revista practic si nu stiu cum am dat telefon si mia raspuns o doamna care de abea scotea doua vorbe,nu stiu nu este interes ,sau asa se procedeaza

  1. Buna ziua, stimata doamna,

   Imi pare rau ca ati intampinat dificultati in comunicarea cu colegii mei. Lucram in birouri largi si e posibil ca acea colega sa fi evitat sa vorbeasca tare ca sa nu-si deranjeze colegii in momentul in care ati sunat. Lucrez de 8 ani in aceasta firma si stiu ca la departamentul Relatii cu cititorii colegii mei sunt plini de solicitudine. Inca o data, va rog sa-i acordati clementa si ne cerem scuze.
   In fiecare dintre revistele Practic (Practic in bucatarie, Practic idei pentru casa, gradina si apartament, Carticica practica) exista un talon de abonament cu instructiuni pentru cei care doresc sa-si faca abonament. de exemplu, in Carticica practica nr. 7/2014, talonul se afla la pagina 112.
   Abonamentele costa:
   15 lei – pentru 6 luni la Practic in bucatarie sau Practic idei
   30 lei – pentru 12 luni la Practic in bucatarie sau Practic idei

   25 lei – pentru 6 luni la Carticica practica
   50 lei – pentru 12 luni la Carticica practica

   In aceste sume sunt incluse si taxele postale de expediere simpla a revistelor.

   Pentru a va abona, alegeti una sau mai multe reviste din oferta noastra precum si perioada de abonare si platiti contravaloarea abonamentului la orice banca sau la orice oficiu postal in contul Zirkon Media:

   ZIRKON MEDIA SRL
   RO58 VBBU 2511 MB26 6261 2701
   VOLKSBANK DECEBAL
   cod fiscal RO 14163415
   Dupa ce ati efectuat plata, trimiteti o copie de pe confirmarea de plata prin e-mail la [email protected] sau fax la 031 – 805.65.19 sau prin posta la adresa:
   ZIRKON MEDIA- Str Matei Voievod,nr 26,sector 2,Bucuresti,cod 021455 sau OP 57,CP 1,022195, Bucuresti,
   mentionand revista si perioada pentru care ati platit abonamentul precum si adresa dvs completa pentru expediere. Firma Zirkon Media va incepe livrarea revistelor cu primul numar ce va aparea dupa ce confirmarea platii dvs ajunge la dumnealor.
   Pentru mai multe informatii, firma Zirkon va stă la dispozitie de luni-vineri
   între orele 09.00-18.00
   [email protected] sau 0730 190 899; 021/2551800

   Va multumim.
   Numai bine!

   Cu stima,
   Sonia Stanciu, redactor coordonator la Carticica practica

 4. Buna ziua,
  am facut in aprilie 2014 abonament pt un an pt practic in bucatarie si practic ideei dar dupa numarul 7 nu am mai primit nimic. am trimis emailuri si am sunat la zirkon dar fara nici un rezultat..ce as putea face?

  1. Buna seara,
   Ne pare rau pentru aceasta situatie. Va rugam sa sunati la departamentul nostru de relatii cu cititorii, telefon 0372/106020 sau 021/317.01.13, cu siguranta colegele noastre vor gasi o solutie pentru problema dumneavoastra.
   Va multumim.

   Cu stima,
   Sonia Stanciu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *