A apărut Cărticica nr.6-2015 cu tema Bufet suedez

Modalitate modernă de a primi oaspeți, bufetul suedez oferă unei gazde posibilitatea de a organiza petreceri sau recepții într-un spațiu mai puțin generos, cu un consum mai mic de energie, dar cu rafinament și multă inspirație. Cărticica Bufet suedez vine în ajutorul celor care vor să primească musafiri și să se bucure alături de ei de mai multă relaxare, de plăcerea conversației și de libertatea mișcării. 
Cititorul dornic să organizeze o petrecere, un brunch, o întâlnire amicală, se va descurca de minune apelând la rețetele de aperitive calde sau reci, deserturi fine și băuturi din Cărticica Bufet suedez. 
Scrisorile cititorilor care au organizat petreceri în stil bufet suedez întregesc atmosfera și oferă cele mai practice sfaturi pentru reușita unui astfel de evniment. 
În acest număr, la rubrica “Vedete în bucătărie”, cititorii au ocazia de a o cunoaște mai bine pe Valeria Răcilă van Groningen, președinte al Maratonului International al Bucureștiului.      
Nu lipsesc rubricile permanente:
– “O dietă pe lună”, cu prezentarea unei diete pentru slăbit și cu experiențele cititoarelor care au reușit să slăbească; 
-“Cărticica practică te ajută”, rubrică în care cititorii interesați primesc cele mai avizate sfaturi, de la medici specialiști; 
– “Întreab-o pe Lili”, cu sfaturi pentru reușita preparatelor.

UntitledLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *