A apărut Cărticica practică 7/2012!

Începând cu data de 4 iulie 2012, găsiți la chioșcurile de difuzare a presei Cărticica nr. 7/2012. Tema lunii este CU PRIETENII, LA MASA VERII și cuprinde rețete excelente de mâncăruri pe care le puteți prepara în zilele toride ale verii:

gustări și salate ușoare, cu dressinguri speciale;

 

 

 

prăjituri cu fructe;

 

 

 

 

înghețate și creme rafinate;

 

 

 

preparate numai bune de consumat la umbră, în natură, când mergi la picnic cu familia sau cu prietenii;

-mâncăruri cu arome de peste hotare;

 

 

 

bucate simple, cu ingrediente naturale și bio.

Preparate apetisante, testate în bucătăria Practic sau în bucătăriile cititorilor cu experiență te vor îndemna să te relaxezi gătind. În pagini te așteaptă și un articol interesant și util despre pericolele din bucătărie, în perioada verii, despre soluții corecte, pentru igiena alimentației de vară.

Revista este presărată cu impresii de călătorie, amintiri despre vacanțele la țară, la camping, pe malul Dunării sau în străinătate, toate acestea fiind cuprinse în scrisori trimise de cititorii corespondenți. Prietenia și sentimentul unic de libertate pe care ți-l oferă vacanța sunt prezente în toate paginile revistei și, credeți-mă, sunt molipsitoare!

Până pe data de 15 iulie 2012, așteptăm să trimiți rețete de mâncăruri de vară și conserve din legume la adresa OP 37 – CP 98 și CP 99, București sau prin internet, la [email protected].

Numai astfel poți participa la concursurile Cărticelei cu tema Din grădină adunate ce va apărea pe 2 august 2012.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *