A apărut Cărticica practică Rețete cu larg renume

Un număr pe care oricare dintre voi ar trebui să îl aibă în casă, pentru rețetele mereu actuale pe care le cuprinde. Savarinele, falafel, pretzels, boeuf Stoganoff, aperitivele în foitaj franțuzesc, mușchiul de vită Wellington, Clafoutis, Pavlova sunt doar câteva dintre rețetele care nu se demodează și ale căror povești, de la începuturi până în prezent, le veți afla din Cărticica practică.

Ce cuprinde acest număr?

Aperitive rafinate
Aperitive rafinate

 

Specialități cu savoare
Specialități cu savoare
Deserturi fine

 

 

 

 

 

 

 

 

Rețete cu ingrediente naturale, multe dintre ele și pentru post, la rubrica noastră permanentă, Bio & natural

 

 

 

 

 

 Participă și tu la concursurile Cărticelei   Să gătim pentru mesele sărbătorești, care urmează să apară pe data de 6 decembrie 2012

Ce va cuprinde?
A. Crăciunul e sărbătoarea tradiţiilor noastre dragi, a reuniunilor de familie, pentru care ne pregătim sârguincios. Iată de ce te invităm să găteşti ca bunicii, tradiţional. Trimite reţetele dragi familiei tale pentru capitolul:
CRĂCIUN ROMÂNESC
11 premii de popularitate x 100 lei fiecare 
B. Pentru noaptea aflată la cumpăna dintre ani, ne dorim ceva mai rafinat, mai delicat, surprinzător, rod al creativităţii tale sau din bucătăria internaţională. Aşteptăm reţete festive, care i-au încântat pe oaspeţii tăi în alţi ani.
SURPRIZE DE REVELION
 12 premii de popularitate x 100 lei fiecare 
Însoţeşte scrisoarea ta de fotografii reuşite, clare, cu tine, familia ta sau cu preparatele festive. 
Dacă ai petrecut Sărbătorile în mod inedit, nu ezita să ne povestești deoarece scrisoarea ta, însoțită de fotografii reușite poate câștiga unul dintre cele 
3 premii de popularitate x 100 lei fiecare
C. Expediază pe adresa redacţiei idei de decor inspirate, pentru preparate şi mesele Sărbătorilor de iarnă, însoţite de fotografii, pentru secţiunea:
DECOR DE SĂRBĂTOARE
 4 premii de popularitate x 100 lei fiecare
ALTE PREMII:
a.Premiul pentru cel mai bun material, în valoare de 350 lei, acordat concurentului care are materiale publicate la cel puţin două secţiuni de concurs şi care şi-a prezentat cel mai bine materialele, însoţindu-le de fotografii reuşite cu preparatele.
b.Premiul special al redacţiei, în valoare de 300 lei, acordat cititorilor la secţiunea Cărticica practică vine la tine acasă.
c.2 premii de hărnicie x 200 lei fiecare, acordate, prin tragere la sorţi, cititorilor care au trimis materiale până la data de 10 noiembrie 2012.
d.2 premii de fidelitate x 200 lei fiecare, acordate cititorilor care participă cu regularitate la concursurile din Cărticică şi nu trimit aceleaşi reţete şi altor publicaţii.
e.11 premii de participare la sondaj x 50 lei fiecare, stabilite prin tragerea la sorţi a sondajelor din Cărticica Să gătim pentru mesele sărbătorești, completate de cititori şi trimise la redacţie.
Dacă ai pregătit un material pentru concursul nostru, trimite-l pe adresa OP 37- CP 98 și CP 99, București sau pe e-mail: [email protected]
Pentru Cărticica Să gătim pentru mesele sărbătorești

Ultima zi de primire a scrisorilor la redacţie: 15 noiembrie 2012 

 

Condiții de participare la concurs:

Rugăm corespondenții care ne trimit materiale pe mail:
1) să trimită rețetele scrise fie în pagina de e-mail, fie atașate, în format *.doc sau *.rtf.
2) să ne trimită fotografiile ca atașament, în format *.jpg, NU inserate în text.
3) fotografiile trebuie să fie clare, bine luminate, iar subiectul să nu fie trunchiat.
4) să semneze mailul și să ne trimită adresa completă a domiciliului stabil, în cazul în care doresc să participe la concurs. Cititorilor care nu specifică această adresă nu le putem publica materialele trimise. Anunțul este valabil și pentru cei care corespondează prin poștă și nu trimit adresa completă. Cu cât mai repede și mai complet vei trimite materialul, cu atât mai mari pot fi câștigurile tale!  Rețetele voastre se arhivează și pot fi folosite la realizarea altor numere ale revistei.
Vă rugăm să nu mai trimiteți rețete care au participat la concursurile altor publicații tiparite sau online!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *