A apărut Cărticica Rețetele drumețului nr. 7/2015

Vara este, mai mult decât oricare alt anotimp, vremea drumețiilor, fie că e vorba despre o călătorie pe cărări de munte sau peste hotare sau de o ieșire de câteva ore la pădure, aproape de oraș. Pentru drumețul înfometat, dornic să guste ceva bine gătit, Cărticica nr.7-2015 a cuprins în paginile sale rețete de salate, sendvișuri, preparate la grătar sau rețete de mâncăruri ce pot fi gătite la camping. Iar pentru cei dornici să intre în peisajul culinar internațional, un capitol include rețete de la cititori care au vizitat alte țări și au experimentat, în bucătăriile lor, rețete de peste hotare.
Scrisori pline de povețe, de la cititori care au experiența meselor în aer liber, completează în spiritul Practic atmosfera de vacanță din paginile revistei.
Vedeta invitată în bucătărie luna aceasta, Melania Medeleanu, surprinde cititorul prin gusturile ei culinare inedite, pe care le dezvăluie în interviu.
În cadrul rubricii O Dietă pe lună, într-un articol amplu, le oferim cititorilor sfaturi despre cum să facă 7 pași către o dietă cu mai puțin zahăr, sfaturi prețioase pentru oricine își dorește o scădere ponderală.

CP07_P001_Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *