Anunț Concurs Cărticica Trăiește sănătos 3-2014

CP02_P002Condiții de participare la concurs:

Rugăm corespondenții care ne trimit materiale pe mail:
1) să trimită rețetele scrise fie în pagina de e-mail, fie atașate, în format *.doc sau *.rtf. Vă rugăm să nu mai trimiteți documente *.docx!!

Dacă trimiteți materiale prin poștă, fiecare rețetă trebuie scrisă separat,  pe o foaie semnată, iar pe spatele fotografiilor va trebui să vă semnați.

2) să ne trimită fotografiile ca atașament, în format *.jpg, NU inserate în text.

3) fotografiile trebuie să fie clare, bine luminate, iar subiectul să nu fie trunchiat. Fotografiile digitale trebuie să aibă o rezoluție mai mare de 500 dpi.

4) să semneze e-mailul și să ne trimită adresa completă a domiciliului stabil, în cazul în care doresc să participe la concurs. Cititorilor care nu specifică această adresă nu le putem publica materialele trimise. Anunțul este valabil și pentru cei care corespondează prin poștă și nu trimit adresa completă.

Fotografiile făcute cu telefonul mobil nu îndeplinesc aceste condiții.

Ca să ușurezi munca redacției:

-semnează-te după fiecare rețetă sau sfat;

încearcă să fii creativ, trimite doar rețete probate de tine;

verifică manuscrisul tău, rețeta trebuie să cuprindă toate ingredientele necesare pentru a fi probată în bucătăria Practică!

Cu cât mai repede și mai complet vei trimite materialul, cu atât mai mari pot fi câștigurile tale!

Rețetele voastre se arhivează și pot fi folosite la realizarea altor numere ale revistei.

Vă rugăm să nu mai trimiteți rețete care au participat la concursurile altor publicații tiparite sau online ori la alte concursuri organizate de diferite site-uri!One comment

  1. Dragii mei prieteni ,pentru ca sunt o cititoare si o corespondenta fidela a Carticelei.dragostea si respectulpentru voi pentru cea ce faceti sunt pe primul loc .Eu raspund prezent pentru concurs ,pentru mine esti prietena mea cea mai buna ,esti revista sufletului meu .abia astept cu nerabdare fiecare numar sa vad retete noi pe care sal gatesc si eu familiei mele ,cu respec.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *