Aperitiv cu praz

Ingrediente
  • 4-5 fire groase de praz
  • 250 g brânză de vaci dietetică
  • 2 linguri smântână
  • 1 legătură mărar
  • ½ linguriță chimen
  • 1 salată verde
  • sare
 
Preparare
1. Cureți prazul, îl speli și tai partea albă în bucăți de 5-6 cm. Scoți mijlocul bucăților de praz, păstrând numai cele două straturi de la exterior. 
2. Pasezi brânza de vaci printr-o sită și o amesteci cu smântâna, chimenul, verdeața fin tocată și sare după indicația medicului. 
3. Decorezi un platou cu frunze de salată verde, în prealabil spălate și bine scurse. Așezi batoanele de praz umplut pe platou. Este de preferat să le consumi după ce le-ai ținut puțin la frigider. 
 
Tatiana Nicoleta Catrina, Târgoviște, jud. Dâmbovița
 
12 bucăți
20 min
 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *