Ardei umpluți cu salată de gulii

Salata de gulii_MG_6033

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente

  • 1 gulie mare
  • 1 legătură mărar
  • 2-3 linguri iaurt
  • 1 lingură muștar
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1/2 lămâie
  • 1 lingură nuci sau alune măcinate
  • 2 ardei roșii
  • sare
 
Preparare
1. Cureți gulia și o dai pe răzătoarea mare. Speli mărarul și îl tai fin. 2. Din iaurt, muștar, ulei de măsline, zeamă de lămâie, nucile măcinate și mărar, faci un sos pe care îl sărezi după gust. Peste guliile rase torni sosul și dai la rece timp de 2 ore.
3. Cureți, speli și lași la scurs ardeii, apoi îi umpli cu salata de gulii și îi servești reci, ca aperitiv sau garnitură la felul principal.
 
Doina Dumitriu, București
 
Sfatul meu!
Adaugă în salată 2-3 linguri de cașcaval ras.
 
2 bucăți
20 min


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *