Bazele gătitului vegetarian

Cel mai cunoscut Chef Vegan din Romania, Ștefan Nita, te invita la o noua lecție de gătit. De data asta vei intra în abundența supelor și a ciorbelor vegane și raw-vegane.

Vom găti atat ciorbe clasice, cum ar fi ciorba de perișoare, în varianta vegană, bineînțeles, cât și supe exotice, ca cele din bucătăria thailandeză.

Atelierul de gătit va avea loc la Kuxa Studio, in Bucuresti, joi, 6 aprilie, între orele 18:00 și 22:00.
Costul participării este de 200 lei.

Pentru rezervarea locului sau detalii despre eveniment te rog trimite mail la [email protected] sau suna la 0742.070.242.Ne vedem joi!5 comments

 1. Mancare vegetala de cartofi cu mazare-

  Tocam ceapa, o punem in tuci, cu cartofii cuburi, morcovul si ardeii tocati, cu usturoi, cu ulei, calim pana se ajunge , in caldare, la un miros frumos, amestecam, cu 100 grame bulion, iar calim, punem apa, fiebem, o ora de difterie, sau mai putin, punem delikat legume, ingrosam cu apa cu faina, racim, servim, cald, varsam in oala mara de zmalt, si bagam rece in electrolux.
  1.20 ron kilu de cartofi, 2 ardei-3 ron, usturoi cantarit 2 ron, bulion 1.50 ron, ceapa, la cantar detecto,mazarea 1.80,delikat 2 ron,!…

 2. Din Gaina Bankiva, luam o cratita cu apa, o fiebem in clocot, turnam, otet 9 grade Raureni, luam oulae gainii, le frecam tot, cu slanina, si le introducem, in cratta usor, dupa ce turnam, vopsea lichida, din plic.Oule fierte tari, observam, cand crapa cojita, nici chiar 6 minute, sau cum zic unii, immultit cu fiecare, le extragem frumos, cu lingura!..luam o tava speciala decorativa, cu orificii, heliocentrice de oua, si-un napron, textil, de 3 ron.Bon apetite, ! gaina este curata! la sol, sau in spatii suspendate, de castorii romanesti!…vin pe vita-de-vie.!……mananca porumb,sau cand taiem brazdele, vin ciopor cu cocosul, le taiem capetele, cu sapa.Anul Cocosului de Foc!..

 3. Incepi sa manaci Disociat vegetal, sa-ti intaresti liposuctiile,si dupa curatarea rezervoarelor anatomice, cu purgative, arabe, sa-ti modifici greutatea, sau de temperatura, miros, chiar regim alimentar.Dar toate acestea pornesc de la artosa de grau, fara de care suferim de Discopatie.Noi, suntem, care suntem dezlegati de Biserica de posturi, de luminare, curatare morala si spirituala, accedere, si acumulare bunuri materiale.Tensiunea cade!….
  Sidaca cade, sa nu suferim in Miercurea cenusii de ocluzie, unde la Taxa de 5$, se vorbeste de fripturica din carne alba de pui, da1 am putea avea boala grava, hematom, am muri, in codicilul penal roman, de Legist Spital, cu semnatura, de Eutanasie, verifica actele de strain laCrucea Rosie.Stari de voma, puternica, amorteli, halucinatii, neurotransmitatoare, caci, oate ati luat saruri de mercur, la dvs,simple infectii, la urmasi, Gonade defecte genetic, chiar o Epizotie, canalizare, sau invazii rozatoare, se studia cazul rozatoarelor, specialistii sustinea, imi scuip in san, urmareau oamenii, sa le imbolnaveasca intestinele, avem Vrajitori la Altarele Marii, deci in fond pedepse divine!…
  Luam creier de porc, si tartite cocos, cu pulpa de curcan, le taiam cuburi sau carne de vita la fel, amestecam, in ulei sau untura incinsa, cu oua, branza, marar, calit,cascaval, puneam in farfurie cu sare, si condimente, le mancam nescurse, pentru reglarea de arteriole, mancam paine cu sare, sau beam apa cu sare!..Da!postesc Luni, la pirostriile capului, or fii infractorii americani, gen Televizor!..Pana la 1 noaptea, de la 1 noaptea precedent, fara vin, untura si peste, icre de peste, must, sau alcool!..si cafea verde si ceai rusesc, sau sichera,sau ceai de busuioc gradina,.
  Amestecam, in tavita gutui, cu visine, cu zahar tos, tot o ora, cu staniol.

 4. Cercetam sursa de feromoni amoniac, sare, clor, amine, peptize, cetoze1nu exista, se anunta sapunuri neurotoxice, in caz de psihologie franceza, la pensionari, am auzit c-a iesit la Pensie la 19 ani, si 27 ani, eu 33, sora, la fel!..Ca Marat, cu un peeling de curatare de i-a intrat in coloana in AVC, episoade de convulsii, si revulsii epiglote stomacale.Nu poti sa apari asa, apa fierbinte, cu sare de masa, gema cu otet, mult, o jumatate sticla, in cada de baie,parul samponat, spalat cu sapun Protex,si clatit in apa fierbinte cu otet, prins, in clame, agrafe, plase.Doamne fereste, la vegetarieni, este mirosul dezvoltat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *