Bazele gătitului vegetarian

Cel mai cunoscut Chef Vegan din Romania, Ștefan Nita, te invita la o noua lecție de gătit. De data asta vei intra în abundența supelor și a ciorbelor vegane și raw-vegane.

Vom găti atat ciorbe clasice, cum ar fi ciorba de perișoare, în varianta vegană, bineînțeles, cât și supe exotice, ca cele din bucătăria thailandeză.

Atelierul de gătit va avea loc la Kuxa Studio, in Bucuresti, joi, 6 aprilie, între orele 18:00 și 22:00.
Costul participării este de 200 lei.

Pentru rezervarea locului sau detalii despre eveniment te rog trimite mail la [email protected] sau suna la 0742.070.242.Ne vedem joi!



2 comments

  1. Mancare vegetala de cartofi cu mazare-

    Tocam ceapa, o punem in tuci, cu cartofii cuburi, morcovul si ardeii tocati, cu usturoi, cu ulei, calim pana se ajunge , in caldare, la un miros frumos, amestecam, cu 100 grame bulion, iar calim, punem apa, fiebem, o ora de difterie, sau mai putin, punem delikat legume, ingrosam cu apa cu faina, racim, servim, cald, varsam in oala mara de zmalt, si bagam rece in electrolux.
    1.20 ron kilu de cartofi, 2 ardei-3 ron, usturoi cantarit 2 ron, bulion 1.50 ron, ceapa, la cantar detecto,mazarea 1.80,delikat 2 ron,!…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *