Budincă de fasole păstăi cu crenvurști

_MG_0350_Ingrediente

  • 400 g fasole păstăi din conservă
  • 100 g kaizer
  • 2 crenvurști
  • 100 g smântână
  • 2 ouă
  • 3-4 linguri cașcaval ras
  • 3 linguri unt
  • sare
  • piper măcinat
  • mărar uscat
  • câteva fire de pătrunjel verde

Preparare
1. Tai fasolea păstăi în bucăți, iar kaizerul și crenvurștii felii. Ungi un vas termorezistent cu unt și așezi straturi de fasole, kaizer și crenvurști, ultimul strat fiind tot de fasole.

2. Amesteci zeama de fasole păstăi cu smântâna, ouăle, sare și piper după gust. Torni sosul peste fasole și acoperi vasul cu un capac, apoi dai la cuptor la 750 W, pentru 10-12 minute.
Presari deasupra cașcavalul și cubulețe de unt și introduci vasul la cuptor pentru 2 minute.
Servești budinca ornată cu pătrunjel verde.

Ana Gavra, Arad

3 porții
20 min

Sfatul nostru!
Pentru ca preparatul să fie mai gustos, presară peste ultimul strat puțin mărar uscat.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *