Bulgărași de smochine

Bulgarasi de smochine_MG_6098

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente

500 g smochine

200 g zahăr pudră

50 ml rom

4 biscuiți

1/2 portocală

50 g ciocolată albă

Preparare

1. Zdrobești bine biscuiții. Razi fin ciocolata și o păstrezi la rece. Dai smochinele prin

mașina de tocat.

Le amesteci cu zahărul pudră, romul, zeama și coaja rasă de portocală și praful de biscuiți.

2. Omogenizezi pasta și, cu mâna udă, formezi bulgărași de dimensiunea unei caise,

pe care îi rostogolești prin ciocolata rasă.

 

Elena Varga, Brad, jud. Hunedoara
 
25 bucăți

30 min

 

Sfaturile noastre!
Dacă pasta ți se pare prea moale, mai adaugă treptat câțiva biscuiți zdrobiți.
Bulgărașii nu sunt buni și pentru cei care și-au propus să țină o dietă, deoarece sunt

bogați în calorii.

 



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *