Burgeri de pui

Hamburgeri de pui_MG_8172

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente

1 kg carne de pui dezosată (piept şi pulpe)
2 ouă
2 legături ceapă verde
coriandru măcinat
nucşoară
boia dulce
sare
piper
1 lingură ulei pentru grătar
 
Preparare
1. Cureți carnea de pieliţă, o speli, o usuci folosind un prosop şi o treci prin maşina de tocat. Cureți ceapa și o tai mărunt. Amesteci carnea cu ceapa, ouăle bătute, sare și condimente după indicația medicului. 
2. Cu mâna umedă, formezi sfere de compoziție, pe care le aplatizezi până la o grosime de 2 cm. Așezi hamburgerii pe un platou umezit și îi introduci în frigider pentru 2 ore. 
3. Ungi grătarul cu puţin ulei şi frigi hamburgerii, întorcându-i pe ambele părți. 
 
Sfatul meu:
Îi poți servi fie numai alături de o salată, fie pe jumătăți de chifle graham, asezonați cu suc de roșii. 
 
Paula Cândea, Bucureşti
 
8 bucăți

2 h 25 min

1 porție conține:

232,00 kcal
30,00 g proteine
11,00 g lipide

1 g glucide

Rețetă recomandată în diabet. 



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *