Cârnăciori crocanți, cu brânză și bacon

Foto Elena Tănăsescu
Foto Elena Tănăsescu

Ai nevoie de:
2 cabanoși
2 felii brânză topită
1 lingură muștar
4 felii bacon
1 lingură ulei

Cum procedezi:
1. Tai cabanoșii pe lungime, iar brânza în felii late cât cârnații, pe care le așezi în interiorul cabanoșilor. Deasupra pui felii de bacon unse cu muștar (cu muștarul peste brânză).
2. Pui aceste “sendvișuri” pe grătarul încins și uns cu ulei, întâi pe partea cu bacon, timp de 5 minute, apoi le întorci pe cealaltă parte, timp de încă 5 minute.
În timpul preparării, brânza se va topi și va lipi baconul de cabanos. Servești preparatul cald, cu salată de varză sau cu murături alături.

Smaranda Duță, Oltenița, jud. Călărași



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *