Cârnăciori cu ciuperci

Carnaciori cu ciuperci_MG_3962

Ai nevoie de:
1 kg carne de porc
500 g ciuperci albe
250 g slănină
1 linguriță zahăr
sare
3-4 metri intestine de oaie

Cum procedezi:
1. Speli carnea, o tai în bucăți și o dai prin mașina de tocat. Adaugi puțină apă, zahărul și sare după gust. Omogenizezi amestecul, apoi îl dai la rece pentru 24 de ore.
2. A doua zi cureți ciupercile, le speli și le lași să se scurgă. Amesteci pasta de carne cu slănina și ciupercile tăiate mărunt. Asamblezi mașina de tocat carne cu pâlnia pentru cârnați în loc de sită, îmbraci pâlnia în intestinul de oaie și îl umpli cu amestecul pregătit, răsucindu-l din loc în loc.
3. Frigi cârnăciorii imediat, pe grătarul încins.

Adriana Liliana Hvir, Iași



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *