Casată de banane

Casata de banane_MG_7865

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente

2 banane
1/4 pepene galben
150 g ananas din compot
3 linguri nuci măcinate
150 g brânză de vaci
1 linguriță zeamă de lămâie
100 ml frișcă lichidă
 
Preparare
1. Scurgi bine ananasul. Cureți bananele și pepenele de coajă și le tai în bucăți. Bați frișca, apoi adaugi și celelalte ingrediente și le mixezi până obții o pastă omogenă, pe care o torni în recipiente de plastic tapetate cu folie de plastic.
2. Dai casata la rece pentru 4 ore, apoi o răstorni pe o farfurie, îndepărtezi folia de plastic și o decorezi după imaginație, cu fructe de sezon.
 
6 porții
4 h 15 min
 
Constantina Zidariu, Craiova, jud. Dolj


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *