Caved Catzutz

Ingrediente

  • 500 g ficat de pui
  • 700 g ceapă
  • 4 ouă mari
  • piper
  • sare

Preparare
1. Speli ficatul, îl lași să se scurgă și îl înăbuși în ulei, apoi îl scoți și îl lași la răcit.
2. Cureți, speli și tai ceapa solzișori. În uleiul în care ai înăbușit ficatul, călești solzișorii de ceapă până devin aurii, având grijă să nu se ardă.
3. Fierbi ouăle tari, apoi le cureți.
4. Dai prin mașina de tocat ouăle, ficatul și ceapa, împreună cu uleiul de la prăjit. Sărezi și condimentezi după gust pasta rezultată și o păstrezi la rece.
5. Servești preparatul pe felii de pâine prăjită sau umpli cu pastă lipii libaneze. Decorezi cu rondele de ardei gras sau cu felioare de castravete murat.

Florin Fredy Dinescu, com. Țițești, jud. Argeș

8 porții
45 min



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *