Ceapă umplută cu piept de pui


Ingrediente:
6 cepe mari
400 g piept de pui tocat
4 linguri cu orez
2 căței de usturoi
6 linguri de bulion
1 legătură pătrunjel
2 linguri ulei
sare și piper

Preparare:
1. Se curăță cepele și se pun la fiert câteva minute în apă clocotită, apoi se taie în partea de sus un căpăcel și se scoate cu grijă miezul cepelor care se toacă mărunt.
2. Se călește ceapa tocată, se adaugă orezul spălat și scurs apoi carnea tocată. Se presară sare și piper și cu acest amestec se umplu cepele. Se așează cepele umplute într-un vas cu pereții înalți, se toarnă bulion și apă cât sâ le acopere, apoi se pun în cuptor la foc mic. Când carnea este fiartă și sosul scăzut, se presară pătrunjel tocat.
Ninica Rădescu, Baia de Fier, jus. Gorj



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *