Chifle surpriză

Chifle umplute_MG_7729Ingrediente
  • 1 gălbenuș
  • 100 ml ulei
  • 1 lămâie
  • 100 g cașcaval
  • 100 g șuncă
  • 100 g ciuperci din conservă
  • 1 cățel de usturoi
  • 1 linguriță muștar
  • 4 chifle mari
  • sare
 
Preparare
1. Prepari maioneza din gălbenuș, muștar și ulei. Adaugi usturoiul pisat, zeamă de lămâie și sare după gust. 
2. Tai cașcavalul și șunca în cubulețe, iar ciupercile în felii și le amesteci pe toate cu maioneza.
3. Tai fiecărei chifle câte un căpăcel și le i^ndepărtezi miezul. Umpli chiflele cu amestecul pregătit și le decorezi după dorință, cu rondele de morcov, frunze de pătrunjel, feliuțe de
gogoșar sau frunze de salată verde.
 
Clementina Cojan, Braniștea, jud. Bistrița-Năsăud
 
4 porții
25 min


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *