Clătite cu ficăței de pasăre

Clatite cu ficatei_MG_8279_Ingrediente
Pentru clătite:

  • 3 ouă
  • 1 cană făină
  • 1 ceșcuță lapte
  • câte 1 vârf de cuțit cimbru și sare
  • 2 linguri ulei

Pentru umplutură:

  • 500 g ficăței de pasăre
  • 2 linguri ulei
  • 2-3 linguri unt
  • câte 1 lingură muștar și pastă de roșii
  • sare

Preparare
1. Bați ouăle cu sarea și cimbrul, adaugi făina, apoi laptele treptat. Coci clătitele în tigaia încinsă, unsă cu puțin ulei.
2. Pentru umplutură, speli ficățeii și îi înăbuși în ulei, apoi îi lași la răcit și îi tai în cubulețe. Freci untul spumă, adaugi muștarul și pasta de roșii, apoi ficățeii și sărezi compoziția după gust.

3. Întinzi umplutura pe clătite și le rulezi.

Rodica Gabără, Suceava, jud. Suceava

 



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *