Comunicat de presă


Aproape 3.000 de participanți sunt așteptați la cea mai nouă competiție sportivă 5K BETANO Night Run
Bucuresti, 4 iunie 2018 – BETANO, operator european de pariuri sportive și cazinou online, se pregătește pentru lansarea primei ediții a 5K BETANO Night Run, în seara de 8 iunie, cu plecare din parcul Herăstrău, împreună cu Bucharest RUNNING CLUB, organizatorul celor mai mari competiții de alergare stradală din România. La conferința de presa ce precede evenimentul de alergare au luat cuvântul reprezentații BETANO și Bucharest RUNNING CLUB, precum și ambasadorul evenimentului, Andreea Raicu.
Aproximativ 3.000 de oameni sunt așteptați vineri, 8 iunie, în Parcul Herăstrău, începând cu ora 18:45, pentru a începe pregătirile pentru alergarea de 5 kilometri pe timp de seară. În jurul orei 20:30, alergătorii cu vârsta peste 18 ani vor porni în cursă, pe traseul stabilit, în cadrul competiției individuale, dar și în echipe de minim 5 persoane. Traseul include porțiuni de alergare stradală cu trafic limitat – Șoseaua Kiseleff și Bulevardul Prezan – și porțiuni prin Parcul Herăstrău, cursa de 5 km încheindu-se în parcarea Berăriei H.
Participanții deja înregistrați sunt așteptați să își ridice kit-urile joi, 7 iunie, în intervalul orar 12.00-22.00 și vineri, 8 iunie, în intervalul 12.00-19.30, în spațiul special amenajat în fata Berăriei H. Cei care nu s-au înregistrat online, dar vor să participe la competiție, sunt așteptați în zona special amenajată din fața Berăriei H pentru a ocupa ultimele locuri libere, de luni până joi (4-7 iunie), între orele 12:00-22:00, și vineri între orele 12:00 si 18:00, când se pot înscrie și/sau ridica kit-uri.
Partener al 5K Betano Night Run, World Class România va oferi participanților un program de încălzire pentru alergare, în Parcul Herăstrău, ce constă într-o sesiune de fitness susținută de cei mai cunoscuți profesioniști în domeniu. Astfel, sesiunea de warm-up se va desfașura la ora 19.45 pe platforma parcării Berăriei H, timp de 15 minute, urmând ca încălzirea să fie continuată în drum spre startul cursei, alături de antrenorii World Class România.
Pe toată durata desfășurării cursei, vor fi amenajate două puncte de hidratare și două puncte de divertisment pe traseu, astfel încât alergătorii să fie încurajați de membrii trupei Contrapunct Music School și de susținătorii lor.
În cadrul competiției vor fi oferite primilor 3 clasați premii constând în bani, produse și servicii, atât pentru cursa individuală, cât și pentru echipe. De asemenea, alte premii și surprize îi așteaptă pe cei care vor trece linia de sosire, care se vor bucura de o cursă de alergare atipică, ce are ca scop buna dispoziție. La finalul cursei, participanții sunt invitați să rămână în parcarea Berăriei H, pentru o petrecere specială și multe surprize.
Alături de alergătorii amatori şi profesioniști vor lua startul la 5K BETANO Night Run personalități ale vieții sociale și ale sportului românesc: Andreea Raicu, realizatorii TV și radio – Daniel Osmanovici și Bogdan Nicolai (www.bogdannicolai.ro), campioanele olimpice Camelia Mihalcea (Macoviciuc) și Adelina (Cojocariu) Boguș.
5K BETANO Night Run este susținut cu mândrie de partenerii: World Class – Partener Sportiv, Olympus Romania – Partener Nutriție, Athénée Palace Hilton – Partener Hotel, Uniqa – Partener Asigurări, Izvorul Minunilor, Green Cola, Isostar – Parteneri Hidratare, Beraria H – Sponsor petrecere, Frank, OMD – Parteneri Comunicare.
Mai multe informații despre desfășurarea 5K BETANO Night Run și program sunt disponibile pe site-ul www.betanonightrun.ro, pe pagina de Facebook a evenimentului https://www.facebook.com/BetanoNightRun/ și pe Instagram: https://www.instagram.com/betano_night_run/. Taxa de participare la cursă este de 50 RON pentru inscriere individuală și 40 RON pentru înscrierea fiecărui membru al echipelor.
***
Despre BETANO.com
BETANO.com este o platformă de jocuri de noroc online care folosește cele mai noi tehnologii pentru a oferi o interfață prietenoasă membrilor și o experiență de pariuri completă. Platforma pune la dispoziția membrilor o gamă largă de activități de pariuri, precum pariuri sportive, pariuri sportive live, cazinou. Oferind servicii de înaltă calitate, precum asistență rapidă, tranzacții sigure și rapide, platforma BETANO este special gândită pentru a răspunde nevoilor membrilor săi.
BETANO.com este parte a GML Interactive, o companie de jocuri de noroc online, care operează legal în Grecia, Cipru și România.
Pentru mai multe detalii, vizitați: BETANO.com

Despre Bucharest RUNNING CLUB
Bucharest RUNNING CLUB este organizatorul celor mai mari competiții de alergare stradală din România – „ Bucharest Running Club premier events”. Începând cu anul 2008, Bucureștiul a fost inclus în circuitul internațional al maratoanelor, alăturându-se celorlalte capitale europene care găzduiesc anual astfel de competiții. Calendarul de evenimente din acest an cuprinde cea de-a 3-a ediție a UNIQA Asigurări 10K&
Family Run din data de 1 aprilie, ediția a 7-a a Volkswagen Bucharest HALF MARATHON din 12-13 mai, precum și cea de-a 11-a ediție a Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON din 13-14 octombrie.
Toate competițiile Bucharest RUNNING CLUB sunt acreditate și înscrise în calendarul internațional al AIMS (Asociația Internațională a Maratoanelor și Semimaratoanelor) și IAAF. BRC a dezvoltat în România modelul asocierii competițiilor de alergare cu o cauză socială, umanitară sau ecologică iar în prezent sunt peste 30 cauze partenere ale evenimentelor. Acestea cumulează fonduri de 50.000 -100.000 euro anual pentru proiectele comunitare, sociale, educaționale, ecologice prezentate.
BRC a fost primul ONG care a demarat o platformă de voluntariat sportiv în Romania – www.voluntarinsport.ro iar în prezent colaborează cu peste 1.000 voluntari activi care se implică în proiecte și evenimente sportive. BRC organizează competiții proprii dar și evenimente de sport de masă pentru companii și ONG-uri.
De la înființare, BRC a organizat peste 100 de evenimente de alergare, mișcare în aer liber, sport de masă, voluntariat, educație, comunicare, dezvoltare comunitară.Site-urile oficiale ale Bucharest RUNNING CLUB sunt: www.bucuresti10km.ro, www.bucuresti21km.ro, www.bucharest-marathon.com, www.voluntarinsport.ro, www.abrc.ro. FB/ Bucharest10km; Bucharest21km; BucharestMarathon; BucharestRuningClub; VoluntarInSport; #RunInBucharest
Contact de presă
Andreea Irimia/ Account Manager/ [email protected] / 0735 010 901
Roxana Fer/PR Manager/ [email protected] /0748 100 681
Diana Demian/ Special Projects Manager/ [email protected] / 0730.51.88.88Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *