Concurs Cărticica Sărbătorile pascale pe gustul tuturor

Participă la concurs într-o nouă Cărticică

Sărbători pascale pe gustul tuturor

Apare pe data de 11 aprilie 2013

Ne-am dori ca pe masa noastră de Paște să avem bucate care să-i încânte pe toți cei care calcă pragul casei noastre: pe cei mici, pe cei mari și sănătoși, dar și pe aceia cărora sănătatea nu le permite să consume orice. Iată de ce vă rugăm să ne împărtășiți rețete de aperitive, ciorbe, fripturi, deserturi pentru toate vârstele, pe care le vom include într-unul dintre capitolele:

 

Fot: Elisabeta Zembre, Sânnicolau Mare, jud. Timiș
Foto: Elisabeta Zembre, Sânnicolau Mare, jud. Timiș

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A.    BUCATE SAVUROASE
14 premii de popularitate x 100 RON fiecare

B. SĂRBĂTORI DIETETICE
7 premii de popularitate x 100 RON fiecare

Scrie-ne despre tradițiile de Paște din zona ta, precum și despre modul inedit în care ți-ai petrecut sărbătorile pascale în anii anteriori, despre trăirile speciale de care te-ai bucurat alături de familie și prieteni. Ilustrează scrisoarea ta cu fotografii grăitoare și poți câștiga unul dintre cele

3 premii de popularitate x 150 RON fiecare

C. DECORURI PRIMĂVĂRATICE

Orice sărbătoare se cuvine a fi primită în straie sclipitoare. Prin intermediul revistei, oferă-le și tu cititorilor idei valoroase pentru a-și decora casa, masa, ouăle, preparatele festive. La această secțiune sunt admise numai materiale însoțite de fotografii reușite.

5 premii de popularitate x 100 RON fiecare

ALTE PREMII:
a.    Concurentului care are materiale publicate la cel puţin două secţiuni de concurs şi care şi-a prezentat cel mai bine materialele, însoţindu-le de fotografii reuşite cu preparatele, redacţia îi oferă un premiu pentru cel mai bun material, în valoare de 350 lei.

b.    În urma vizitei redacţiei la cititori şi reportajului realizat în cadrul rubricii Cărticica practică vine la tine acasă, oferim un premiul special al redacţiei, în valoare de 300 lei.

c.    Tragem la sorţi materialele trimise până la data de 11 martie 2013 şi premiem 2 corespondenţi cu premii de hărnicie de 200 lei fiecare.

d.    Punem mare preţ pe fidelitate, de aceea avem la fiecare număr 2 premii de fidelitate x 200 lei fiecare, acordate cititorilor care participă cu regularitate la concursurile din Cărticică şi nu trimit aceleaşi reţete şi altor publicaţii.

e. Prin tragerea la sorţi a sondajelor din Cărticica Sărbători pascale pe gustul tuturor, completate de cititori şi trimise la redacţie, se câştigă 10 premii de participare la sondaj x 50 lei fiecare

Ultima zi de primire a scrisorilor la redacţie: 15 martie 2013

Poți trimite materiale prin poștă, la adresa noastră: OP 37 -CP 98 și CP 99  sau la casuta noastra postala electronica: [email protected]

Condiții de participare:

IMPORTANT! În atenția tuturor corespondenților noștri!
Rugăm corespondenții care ne trimit materiale pe mail:
1) să trimită rețetele scrise fie în pagina de e-mail, fie atașate, în format *.doc sau *.rtf.
2) să ne trimită fotografiile ca atașament, în format *.jpg, NU inserate în text.
3) fotografiile trebuie să fie clare, bine luminate, iar subiectul să nu fie trunchiat.
4) să semneze mailul și să ne trimită adresa completă a domiciliului stabil, în cazul în care doresc să participe la concurs. Cititorilor care nu specifică această adresă nu le putem publica materialele trimise. Anunțul este valabil și pentru cei care corespondează prin poștă și nu trimit adresa completă. Cu cât mai repede și mai complet vei trimite materialul, cu atât mai mari pot fi câștigurile tale!  Rețetele voastre se arhivează și pot fi folosite la realizarea altor numere ale revistei.
Vă rugăm să nu mai trimiteți rețete care au participat la alte concursuri ale Cărticelei practice, la concursuri organizate de alte publicații sau de diverse site-uri!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *