Conopidă învelită în brânză

Conopida impanata_MG_8495

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente
1 conopidă (1 kg)
1 lingură amidon
2 linguri smântână
150 g telemea de vacă
10 g unt

Preparare
1. Desfaci conopida în buchete mari, pe care le opărești în apă ușor sărată și le lași să se scurgă bine.
2. Razi fin telemeaua și o amesteci cu smântâna și amidonul. Ungi cu unt o formă termorezistentă. Treci buchetele de conopidă prin amestecul cu brânză.
3. Introduci forma în cuptorul preîncălzit, la foc mijlociu, pentru 20 de minute, până când conopida se rumenește.

Maria Pădure, București

4 porții
40 min

1 porție conține:
225,65 kcal
14,00 g proteine
11,50 g lipide
14,00 g glucide


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *