Conopidă picantă

Conopida picanta_MG_8296 
Ingrediente
300 g conopidă
300 g broccoli
1 morcov
1 ceapă
50 g stafide
1 ardei gras roșu
1 vârf de cuțit de turmeric sau curry
30 ml ulei
sare

piper  

Preparare

1. Desfaci conopida și broccoli în buchețele, pe care le opărești și le scurgi. Speli și cureți legumele rămase. Tai ceapa solzișori, morcovul în bastonașe, ardeiul în fâșii. 
2. Înăbuși legumele în ulei, picurând câte puțin din zeama în care a fiert conopida. Adaugi stafidele,  conopida, broccoli, condimente și sare după indicația medicului și lași să fiarbă acoperit, pentru 5 minute. 
                                                                                           

Clementina Cojan, Braniștea, jud. Bistrița Năsăud

Sfatul nostru

Turmericul  și usturoiul sunt condimente cu redutabile calități antitumorale. 

3 porții

20 min
 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *