Crap pe varză la cuptor

Crap pe varza la cuptor_MG_8124a

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente

1 kg crap
1 varză acră
100 ml ulei
3 roșii sau 2 linguri bulion
piper boabe
 
Preparare
1. Cureți peștele de intestine, solzi și branhii. Îl speli bine atât în interior, cât și la exterior. Tai varza fideluță și o speli în mai multe ape ca să o desărezi. Opărești roșiile, apoi le decojești și le tai în cuburi. 
2. Înăbuși varza împreună cu uleiul, roșiile, boabele de piper și puțină apă caldă. Când varza s-a înmuiat, o așezi într-o tavă, cu peștele deasupra. Torni în tavă un pahar cu apă și introduci preparatul în cuptor pentru 40 de minute, având grijă ca din când în când să completezi cu apă. 
 

Loredana Burbulea, Bacău

 

6 porții

1 h 10 min

 

1 porție conține
335,0 kcal
35 g proteine
20 g lipide
10 g glucide


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *