Cremă de fructe cu pișcoturi

Crema de fragute cu piscoturi_MG_3020_Ingrediente

  • 400 g fragi sau alte fructe
  • 500 ml lapte
  • 200 g zahăr
  • 100 g ciocolată cu lapte
  • 200 g pișcoturi
  • 1 plic praf pentru budincă de vanilie

Preparare
1.    Prepari budinca de vanilie conform instrucțiunilor de pe plic, folosind laptele și 3 linguri de zahăr. În timp ce budinca se răcește, speli frăguțele, apoi le cureți de codițe și le presari cu zahăr.
2.    Tai ciocolata în cubulețe cât mai mici. Rupi în bucăți pișcoturile. Amesteci budinca folosind mixerul, ca să devină mai pufoasă.
3. În cupe mari, așezi în straturi alternative crema,       pișcoturile, frăguțele și cuburile de ciocolată. Decorezi cupele cu pișcoturi mărunțite și cu frăguțe.

Melexina Petrea, Suceava

8 porții
25 min



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *