Cremă răcoritoare de portocale

Desert alb tropicana_MG_6480

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente

  • 250 ml lapte
  • 200 ml nectar de portocale
  • 50 ml lichior de portocale
  • 2 plicuri praf cremă de lămâie pentru prăjituri
  • 2 portocale
  • 2 piersici
 
Preparare
1. Amesteci laptele rece, de la frigider, cu nectarul și lichiorul. Prepari crema de lămâie conform instrucțiunilor de pe plic, folosind în loc de lapte amestecul celor trei lichide. Dai la rece crema astfel preparată.
2. Speli piersicile, le cureți de coajă și le tai cubulețe. Cureți de coajă portocalele și le desfaci în felii. Păstrezi câteva pentru ornat, iar restul le tai mărunt. Amesteci ușor cubulețele de fructe cu crema.
Repartizezi crema în pahare, decorezi cu fructele rămase și o servești după ce ai păstrat-o la rece pentru câteva ore.
 
Maria Al Samman, Pișchia, jud. Timiș
 
8 porții
3 h 20 min


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *