Fasole verde cu ouă și cașcaval

Fasole verde cu cascaval ras si ou_MG_8229_Ingrediente

  • 700 g fasole verde congelată (sau 1 borcan mare fasole verde conservată)
  • 5 ouă
  • 120 g cașcaval
  • 4 linguri lapte
  • 120 g unt
  • câte 1 lingură unt și pesmet pentru tavă
  • sare

Preparare
1. Pui la fiert timp de 10 minute fasolea congelată, în apă fierbinte cu puțină sare. Scurgi fasolea fiartă și o lași să se răcească.
2. Într-un castron, bați ouăle, adaugi cașcavalul ras, laptele și sare după gust.
3. Într-un vas termorezistent uns cu unt și tapetat cu pesmet, așezi fasolea, torni deasupra compoziția de ouă și dai vasul la cuptor, la foc mijlociu, pentru 20 de minute.

Smaranda Duță, Oltenița, jud. Călărași

4 porții
45 min



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *