Ficăței de pui în vin alb

Ficatei de pui in vin alb_MG_9505

Ingrediente
500 g ficăței de pui
2 căței de usturoi
½ linguriță oregano uscat
1 pahar vin alb demisec
2 linguri ulei
500 ml lapte
sare
piper

Preparare
1. Speli ficățeii și îi cureți de pielițe, după care îi pui într-un castronel cu lapte dulce, pentru 30 de minute.
2. Scurgi bine ficățeii și îi înăbuși în ulei încins, turnând câte puțin vin alb. Când încep să se rumenească, adaugi usturoiul, în prealabil curățat și tăiat în felioare. Presari oregano uscat mărunțit, sare și piper după gust.

Sfatul meu
Servește ficățeii astfel preparați alături de o garnitură de legume înăbușite și roșii stropite cu smântână.

Floarea Pană, Lupeni, jud. Hunedoara

4 porții
50 min



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *