Frigărui de ficat, rinichi și carne

frigarui ficat_

Ai nevoie de:
câte 200 g ficat
rinichi și carne de porc
200 g carne de vită
1 linguriță grăsime pentru uns grătarul
50 ml oțet
sare
cimbru
bețe pentru frigărui

Cum procedezi:
1. Speli rinichii, îi cureți de pielițe, apoi îi tai cuburi și îi pui într-un vas, acoperiți cu apă și oțet. După 2 ore îi scurgi bine.
2. Speli ficatul, carnea de porc și de vită și le lași să se scurgă. Le tai în cuburi și le înfigi în țepușe, alternând carnea cu organele.
3. Le frigi pe grătarul încins și uns cu grăsime, câte
6-7 minute pe fiecare parte. Când sunt bine pătrunse, le scoți pe o farfurie, le sărezi și le presari cu cimbru.

Maria Călin, Oltenița, jud. Călărași



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *