Fursecuri cu brânză de vaci

Fursecuri_MG_3103_Ingrediente

  • 200 g brânză de vaci
  • 200 g zahăr
  • 200 g unt
  • ½ plic praf de copt
  • 250 g făină
  • 100 g zahăr pudră cu aromă de vanilie

Preparare
1. Amesteci brânza cu untul moale și zahărul. Adaugi făina cernută împreună cu praful de copt și frămânți un aluat omogen, pe care îl întinzi și îl împachetezi de mai multe ori.
2. Pe planșeta presărată cu făină, întinzi aluatul într-un strat de 4-5 mm și decupezi diferite forme cu ajutorul unor șabloane.
3. Așezi fursecurile într-o tavă unsă și le coci la foc moderat, timp de 10-15 minute. După coacere, le pudrezi cu zahăr vanilinat.

Irina Ambrozie, Iași

35 min
40 bucăți



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *