Fursecuri floricele

Fursecuri floricele DT_MG_2419_Ingrediente

  • 250 g unt
  • 200 g zahăr
  • 2 linguri smântână
  • 2 linguri ulei
  • 2 ouă
  • 650 g făină
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plicuri zahăr vanilinat
  • câte 1 lingură unt și făină pentru tavă
  • 150 g rahat multicolor

Preparare
1. Freci spumă untul moale, la temperatura camerei, cu zahărul, până când acesta se dizolvă. Adaugi ouăle, zahărul vanilinat, smântâna, uleiul și făina cernută împreună cu praful de copt. Frămânți puțin aluatul, până devine omogen.
2. Ungi tava aragazului cu unt și o tapetezi cu făină. Treci aluatul prin mașina de tocat la care ai atașat forma pentru biscuiți sprițați. Tai bastonașe de aluat de 8-10 cm, cărora le unești capetele. În mijloc pui câte un cub de rahat.
3. Așezi fursecurile în tavă și le coci în cuptorul preîncălzit, la foc mediu, pentru 30 de minute.

Doina Tătăranu, București

50 bucăți
1 h 



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *