Gogoșari-pizza

Ingrediente

  • 3 gogoșari
  • 100 g brânză
  • 100 g salam sau șuncă
  • 50 g măsline
  • 3 ouă
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingură margarină pentru tavă
  • câteva fire pătrunjel verde pentru decor
  • sare
  • piper

Preparare
1. Speli gogoșarii și îi cureți cu grijă de cotoare și semințe. Păstrezi 3-4 măsline pentru decor, iar restul le cureți de sâmburi. Tai cubulețe brânza, salamul și măslinele.
2. Umpli ¾ din volumul fiecărui gogoșar cu acest amestec, pui câte 1 linguriță de ulei, iar deasupra torni conținutul unui ou întreg. Presari sare și piper pe fiecare gogoșar.
3. Îi așezi într-un vas termorezistent uns cu margarină și introduci vasul în cuptor, până se coagulează oul.
Decorezi gogoșarii cu câte o măsline și frunze de pătrunjel verde.
Îi servești ca aperitiv cald.

Gherghina Sîrbu, Brăila
3 porții
30 minute



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *