Gogoșari umpluți cu carne de curcan

Gogosari umpluti cu carne de curcan_MG_8353

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente
10 gogoșari mijlocii
1 conopidă mică
900 g carne tocată de curcan
2 linguri orez
2 cepe mici
10 ardei verzi
50 g paste de tomate
boia dulce
piper măcinat
sare

Preparare
1. Speli legumele. Desfaci conopida în 10 buchețele pe care le opărești. Cureți gogoșarii de semințe și cotoare, apoi îi înțepi din loc în loc. Toci mărunt ceapa și ardeii verzi. Fierbi orezul în 150 ml carne.
2. Amesteci carnea cu ardeii verzi, ceapa, orezul, pasta de tomate, boia, piper și puțină sare.
3. Umpli ardeii cu amestecul pregătit și așezi deasupra fiecăruia câte un buchețel de conopidă. Îi așezi într-o tavă unul lângă altul și torni apă. Îi introduci în cuptorul cald pentru 1 oră. Îi servești presărați cu verdeață fin tocată.

Aneta Ionășchița, Plenița, jud. Dolj

10 bucăți
1 h 20 min

1 bucată conține:
210,00 kcal
20 g proteine
7,0 g lipide
14,0 g glucide



One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *