Gogoși cu iaurt

Gogosi cu iaurt_MG_9377_Ingrediente

  • 200 g iaurt
  • 2 ouă
  • 1 plic praf de copt
  • 1 vârf de cuțit sare
  • aproximativ 300 g făină
  • 1/2 fiolă esență de vanilie
  • 250 ml ulei
  •  3-4 linguri zahăr pudră vanilat

Preparare
1. Bați iaurtul cu ouăle și sarea. Adaugi treptat făina cernută împreună cu praful de copt, iar la sfârșit esența de vanilie.
2. Într-o tigaie teflonată torni uleiul și îl lași să se încingă, apoi iei compoziție cu lingura și pui în uleiul încins. Prăjești gogoșile pe ambele părți, le scoți pe un șervețel absorbant și le pudrezi cu zahăr.

Elena Ioniță, București

30 min
30 bucăți



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *