Home made Pastaaa! Si Sosuri!

Home made Pastaaa! Si Sosuri!Chef Stefan Nita te va invata sa pregatesti paste acasa. Si sosurile aferente.
Vom pregati paste vegetariene cu si fara gluten, raw si gatite, si mai multe variante de sos.
Pentru ca tu sa-ti duci gatitul acasa la alt nivel!

Chef Stefan Nita este poate cel mai iubit bucatar vegetarian roman, care a contribuit la crearea meniurilor majoritatii restaurantelor vegetariene din Romania.

Acum iti sta la dispozitie, pentru a te invata sa pregatesti preparate vegetariene delicioase si sanatoase.

Atelirul de gatit Pasta & Sos va avea loc in 4 mai 2017, la Kuxa Events, intre orele 18:00 si 22:00.
Costul de participare este de 200 lei.

Pentru inscrieri si detalii, va rog sunati la 0742.070.242 sau scrieti la [email protected]

Acest eveniment face parte din seria de evenimente Bazele gatitului vegetarian, organizat de Asociatia Vegetarienilor din romania, si sustinuta de Velpitar si Painea Graham.



2 comments

  1. De mancat!…..Porumbei fripti,facuti supa, prajiti, in untura.
    Fazan, cocos de munte, facut supa.
    Cercei de vita de vie cruzi, de armindeni, cu leustean roman-strain, si patrunjel, mancate crude.
    Foi de vita de vie, mancate primavara, crude, facute sarmale, cu orez din ele fierte, mici, de dimensiuni, cu orez fiert,in ele.
    Matasea porumbului verde si uscata, fiarta , bauta,cruda amestecata cu usturoii ai, de padure, aii, amestecati cu cei mari de gradina, cu frunzulite salata, sare, otet, ulei, zahar, untura,piper, nu condimente.
    Aii amestecati cu vitamina C pisata, Sicomed -Iasi, si cu cea efervescenta.
    Peste fript cu sampanie si lamai.
    Peste fript cu miere albine.
    Pesti fripti, cu vin, amestecati cu malai salbatic, mare.
    Gris fiert in lapte , solidificat, amestecat cu zahar, facem, bolovani, din el, amestecat , interior, cu gem de prune.
    Paine cu untura grasa, calda, rece, mustar, bulion, condimente, sare,gema, iodata, muiata in apa, cu zahar,cu untura fripturi, si de prajeala pesti.
    Crenvursti marinati de soia, ciperci marinate, emulsie usturoi, carnati gratar Plescoi, manuali tara,conserve Depozitul Ilfov, de carne,soia la conserva marinata,carnea de porc, manuala din Garnita de Porc(oala mare).
    Struguri copti pisati, amestecati cu zahar, cozonac, cu dulceata visine, tort crema din cozonac, etajat, taiat straturi, de ciocolata, emulsie ecleruri.
    Foi de biscuiti Lika, amestecati cu solutie de zahar pudra, cu esenta lamaie, vanilie, stropite bine, bagam mere rase, cu gem de prune, cu cacao, zahar vanilinat, si esenta rom,le oxidam, oala de tuci, le ansamblam, o zi la Rece!…
    Banane de 50 bani, amestecate cu blenderul pe volti cu lapte Aro!…ca este esterificat, de fenilcetonurie!……

  2. Chiar aș vrea să particip la un astfel de seminar, mai cu seamă cu ultima dată când am făcut home pasta cu sfeclă mi s-au decolorat toate la fierbere…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *