Idei de cadouri de Sărbători

1 Ceva dulce
Turta dulce înseamnă copilărie!
Gustul și aroma unică, dar și decorurile vesele și colorate vor încânta deopotrivă copii și adulți. Pregătite cu drag de Băcănia Dulce din Brașov.
www.bacaniadulce.ro

2 Ceva gustos
Trufele
sunt mereu o idee inspirată pentru un moment pe care ți-l poți face cadou. Pregătește-le cu paste, omletă sau unt. Pentru trufe proaspete, caută pe facebook Luna’s Premium Truffles sau sună la 0749.210.361.

3 Ceva feeric de citit și de privit pentru cei mici
„O dorință de Crăciun”
de Lori Evert povestește aventurile micuței Anja, care nu-și dorește nimic mai puțin decât să fie ajutorul lui Moș Crăciun. Cartea este cu fotografii de vis, în care personajul principal este chiar fiica autoarei. O carte minunată pentru mamă și fiică!
www.curteaveche.ro


„Destinul Prințesei de Nor”
de Cristina Miciu, cu ilustrații de Cristina Barsony – o poveste despre Nora, prințesă în Regatul Norilor, un ținut „de un alb lăptos și pufos ca vata pe băț“. Acolo nu e frig niciodată și anul are doar trei anotimpuri; de ziua ei, prințesa va începe să își împlinească destinul
www.curteaveche.ro


Spărgătorul de nuci:
Celebra poveste de Crăciun spusă în poante este acum irezistibil desenată pentru copii – o vor adora toate fetițele care iubesc baletul și care acum vor înțelege mai bine acțiunea de pe scenă.
www.nemira.ro

4 O idee pentru toată familia
Malabaila Handmade vă oferă o idee nouă: comandați tricourile haioase, pictate manual, cu tematica Sărbătorilor de iarnă! Faceți cadouri inedite de familie, alegând unul sau mai multe modele din albumul de pe: www.facebook.com/pg/malabailahandmade și sunând la 0722617783.

5 Lumină pentru toată familia
Yankeecandles cu parfum de sărbătoare
… și nume poetice: Vanilla Cupcake, Pain au Raisin, Spiced Orange, Sparkling Cinnamon, Christmas Memories, Christmas Magic, Winter Glow, Sparking Snow, Snowflake Cookie, Perfect Tree, Christmas Garland..www.yankeeland.roLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *