Idei noi pentru cadouri

1 Dulciuri aproape de natură
Alimente-remediu pentru tinerețe fără de bătrânețe, create de Magdalena Vasile, biolog, specialist nutriționist, trainer. Delicatesele dulci au un gust de neuitat și în plus ai garanția valorii nutriționale optime.
www.facebook.com/zanabunaraw

Un cadou hipocaloric numai bun pentru vremurile agitate ale Crăciunului: chipsurile din fructe uscate Roade Dulce. Amestecurile sunt create pentru a ne conferi mai multă energie și plăcere oriunde ne-am afla, de la birou pe pârtia de ski. O gustare savuroasă la mai puțin de 100 kcal. 
www.roadedulce.eu

2 Cadouri gourmet pentru toată familia
Grecia este locul unde măslinele sunt pasiunea adevăraților gurmanzi. Mediteranea Gourmet aduce aici acasă o selecție rafinată din portofoliul celor mai buni producători locali. O gamă variată de produse care te vor face să îți amintești de gustul adevărat al măslinelor bine crescute în magazinul virtual: www.meditereanea.ro

3 Cadouri de citit pentru cei mici
Fetița care a salvat Crăciunul de Matt Haig
Toți știm cât de amenințată e magia în lumea noastră – însă numai micuța eroină a cărții lui Matt Haig, autorul bestsellerului Un băiat numit Crăciun, este cea care ia măsuri și reușește să vină în sprijinul lui Moș Crăciun. Dacă vrei să păstrezi magia, trebuie să lupți pentru ea! O carte frumoasă pe care mămicile și tăticii o vor fura pe nesimțite de la cei mici. Nu vă supărați, copii, părinții au și ei nevoie de magie!
www.nemira.ro


Crăciunul în cele mai frumoase povestiri
O carte de pus sub pomul de Crăciun! Un dar de care să te bucuri în liniște, în aștepta­rea sărbătorii cu dulciuri și zăpadă. S-au adunat aici comori de altadată, pentru copii, părinți și bunici. Din secolele lor tihnite, Charles Dickens, Mark Twain, Oscar Wilde sau Arthur Conan Doyle vorbesc acum ceasurilor noastre cele mai plăcute!
www.nemira.ro


Portal magic
Jack și sora lui mai mică, Annie, călătoresc în timp și spațiu într-o căsuță secretă, plină cu cărți, descoperită într-un copac fabulos. Fiecare carte deschisă îi face să treacă printr-un portal magic, oferindu-le mereu aventuri: vor întâlni creaturi uimitoare şi personaje din epoci diferite. Apreciate de părinți, de profesori, dar mai ales de copii, cărțile din seria Portalul magic a editurii Paralela 45 au realizat un lucru cu adevărat magic: au trezit pasiunea lecturii în milioane de copii din întreaga lume.
www.edituraparalela45.ro

Aventurile unei eroine: Isadora Moon
Isadora, personajul creat de autoarea britanică Harriet Muncaster, este jumătate-zână, jumătate-vampir și trece printr-o serie de aventuri povestite cu mult har și umor și ilustrate modern și plin de farmec. La Curtea VEche Publishing au apărut deja primele 4 volume ale seriei, lansate în cadrul ueni petreceri costumate speciale. Copiii peste 7 ani le vor citi cu sufletul la gură!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *