Idei noi pentru cadouri

 

1 Ceva de citit pentru părinți
„Origini“ de Dan Brown:
Așteptat timp de patru ani, cel mai recent roman al lui Dan Brown a apărut în românește la editura RAO. Publicată în Statele Unite şi Europa, cartea este deja bestseller. În paginile ei ne reîntâlnim cu eroul lui Brown, Robert Langdon, care de data aceasta explorează o enigmă legată de originea vieții, dar și de natura inteligenței artificiale. Dan Brown își duce din nou cititorul prin istorie, monumente arhitectonice, opere de artă, curente religioase, în timp ce atenția îi este ațintită asupra unui thriller excepțional.
www.raobooks.com


„Află răspunsul! Cum să-ți iei viața în propriile mâini și să devii omul care-ți dorești să fii” de Alan și Barbara Pease
Cartea de autodezvoltare scrisă de cel mai cunoscut specialist în comunicare nonverbală și limbajul trupului, Alan Pease, împreună cu soția lui Barbara este bestseller în toată lumea. Cei doi demonstrează că putem să ne schimbăm convingerile și să ne alegem conștient propriuldrum. Cartea oferă concepte și deprinderi simple care vă vor ajuta să aveți mai multă încredere în voi înșivă, să vă concentrați atenția pe ceea ce contează și să obțineți ceea ce vă doriți.
www.curteaveche.ro


Eleanor Oliphant se simte excelent, de Gail Honeyman
Cel mai bine vândut roman de debut al anului în Marea Britanie: povestea unei fete care a învăţat să supravieţuiască, fără să ştie însă cum să trăiască sau să iubească. Eleanor Oliphant are 30 de ani și duce o viață simplă. Lumea sa rigidă şi ordonată este întoarsă pe dos încă de la începutul romanului, iar călătoria cu suișuri și coborâșuri care urmează este, în acelaşi timp, sfâşietor de tristă și înduioşător de amuzantă.
www.raobooks.ro

2 Ceva de citit pentru toată familia
„Leonardo da Vinci“ de Gerard Denizeau
Leonardo este întruchiparea geniului: a pictat, a conceput maşini de zbor, dispozitive militare şi de divertisment vizionare. A făcut observaţii asupra naturii şi corpului omenesc de o acuitate şi o veridicitate științifică uluitoare. Nimeni nu știe secretul lui Leonardo; cel mai bine este să ne aplecăm asupra documentației de epocă. Cartea lui Gerard Denizeau apărută la editura Rao reprezintă o realizare grafică excepțională, oferind reproduceri exacte după desenele extrase din codexurile şi carnetele lui Leonardo – suficient pentru a face dintr-un adolescent mai mic sau mai mare un cercetător și un scrutător al istoriei. Poate un mic Leonardo?
www.raobooks.com

3 Ceva de gătit pentru toată familia
„5 ingrediente”, noua carte a lui Jamie Oliver
se concentrează fără menajamente pe combinații culinare geniale de doar cinci ingrediente.Sunt rețete incredibil de ușor de preparat, de la start și până la final, cu un timp de pregătire de doar 10 minute, după care cuptorul (ori aragazul) vă va desăvârși efortul. Fiecare rețetă include un ghid vizual al ingredientelor, timpul de preparare, o metodă rapidă și ușor de urmărit, dar și câteva informații nutriționale.
www.curteaveche.ro


„Rețete de sărbători de neratat“
Noua biblie a bucătarilor care vor să pregătească în liniște mesele de sărbători cuprinde rețete cu nu mai mult de 6 ingrediente. Cumpărături mai puține și preparare în câteva minute!
www.raobooks.com

4 Pentru frumusețea ta
Crema de față cu pulbere de perle
Este o cremă naturală produsă printr-o metodă tradițională ayurvedică; conține un amestec de pulbere de perle și extracte din plante medicinale ayurvedice, cu efect hidratant și de încetinire a procesului de îmbătrânire.Se recomandă tuturor tipurilor de ten.
www.ayurmed.ro

5 Pentru frumusețea întregii familii
Cadouri originale
pe care autoarele, Francesca Blaga și sora ei Ana Maria le personalizează la cerere: cosmetice 100 % bio și păpuși de fetru . Un pachet cum este cel din imagine conține: o
decorațiune la alegere, un săpun natural decorat cu stea – doar aceasta este parfumată cu uleiuri esențiale pure, specifice sărbătorilor de iarnă, plus o bilă de baie efervescentă, cu rol mineralizant
și relaxant.
www.breslo.ro/PursiSimpluLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *