Iubitorii de sport, natura si muzica sunt asteptati la Prima editie a festivalului “Sambata X3” in perioada 26-28 Iulie

În perioada 26-28 iulie, Gradina Ielelor din Sambata de Sus, isi va deschide portile pentru a primi miile de iubitori ai sportului, naturii si muzicii de calitate la cel mai mare festival care imbina armonios muzica live, gastronomie romaneasca, sport si activitati in aer liber, activitati culturale, de protectia si conservarea mediului, de responsabilitate sociala.

Aerul curat, cele 6 hectare ale Gradinii Ielelor, locul unde se va desfasura festivalul,infrastructura demna de marile festivaluri internationale: apa curenta, energie electrica, statie de epurare, 3 lacuri artificiale, sistem de drenaj prin canale colectoare, toalete moderne la standarde europene in container sanitar, container dusuri, vor oferi participantilor o experienta unica alaturi de cei dragi.

“Ne-am dori sa creionam un festival care sa aduca impreuna familiile, un festival unde pot veni sa se bucure de muzica, miscare, natura dar si de siguranta si de o atmosfera linistita. In peisajul festivalurilor cred ca era nevoie de un astfel de concept, pentru ca, in acest moment, sunt foarte multe festivaluri de nisa, fie ca vorbim de muzica house, electric music sau rock. Noi am vrut sa oferim o alternativa pentru intreaga familie”, a declarat Lucian Savoiu, unul dintre organizatorii Sambata X3.

Gradina Ielelor va gazdui baruri, foișoare, scene permanente, zone de relaxare, zone amenajate pentru copii, dușuri și toalete. Capacitatea de campare este de pana la 1.500 de corturi, in regim gratuit. Organizatorii au incheiat parteneriate cu companii care vor inchiria, in cadrul locatiei, celor care nu doresc sa isi aduca de acasa: corturi pentru campare, biciclete pentru mountain bike si echipamente complete de airsoft.


Iubitorii de alergare montana si cross, MTB si airsoft, amatori sau profesionisti, sunt asteptati sa se inscrie la competitiile organizate in cadrul Festivalului SX3

Timp de trei zile, Sambata de Sus va fi un centru important al sportului și distracției pentru participantii de toate varstele. Specialisti in cele trei discipline sportive au gandit trasee cu diferite grade de dificultate, astfel incat sa raspunda cerintelor celor mai putin antrenati dar si sportivilor de performanta.

Cursele de alergare montana si cross sunt concepute pentru diferite distanțe și adaptate pentru diferite grupe de varste, astfel incat intreaga familie sa faca miscare si sa se bucure de aerul curat de munte. Celor mai mici participanti, dar si amatorilor de distractie, organizatorii le-au pregatit o cursa de 1 KM , respectiv Family Music Run, o cursa de 3 km pe ritmuri muzicale. In functie de gradul de pregatire, ceilalti participanti se pot inscrie la una dintre cele 2 curse de alergare, respectiv 10 km și 21 km (half marathon). Partener oficial al curselor de alergare montana și cros este Federația Romana de Atletism.

Cursele MTB se vor desfasura pe trasee de 20, respectiv 40 de km, cu grade diferite de dificultate, pentru a spori intensitatea acestor competitiei.

Iubitorii de adrenalina oferita de practicarea Airsoft vor avea parte de o experienta inedita. Inscrierile sunt deschise pentru o competitie in stil militar, din care nu vor lipsi numeroase provocari, trageri la
tinta fixa, cursa cu obstacole in echipa de 5 tragatori.

Competițiile sportive se vor desfasura pe suprafata a 3 localitati: Sambata de Sus, Lisa si Dragus intr-un areal de peste 1.000 ha.

Cei care doresc sa se inscrie la competitiile sportive sau vor mai multe informatii despre festival o pot face accesand: https://sambatax3.ro/8 comments

  1. M-am, dus am cumparat sacouri craiovene, promotii, buncar nemtesti, la 10/15 ron, la Magazin remiza Tatana, preturile scad si desperecheate la 10/20 lei, noi.Spalaturi, la spalatoria publica oras, intendenta spalatorie hoteliera.Camasi, blugi carol levis 2 /3 lei, fuste, bluze 3/5 lei, geci 10/1 lei, ciorapi strampi 5 lei, sandale/pantofi/adidasi 10 lei, batice 3 , broboade iarna 7, geanta 8/10 lei.Solduri reduse, primavara, toamna, geaca matlasata iarna 30 lei, depozit de haine colportaj, preotesti, greco-catolice. Sigilate Sami.Ceasuri, unguresti 15 lei.

  2. Vin, Muscatel rosu, indoit cu apa 9,50 lei,cu ananas 4 lei, orez spartura fiert cu apa zahar, cacao, cartofii felii, fierti, mosoii, glucoza alimentara 2 lei, cu apa Borsec 3.50 lei,caserola struguri 5 lei, ceai tensiune fierte 4 plicuri de la inceput in clocot 6 lei, tinctura de valeriana 12 lei.

  3. Eminescu, a fost cercetat, cu tablita, in creierul supurand, de leziune diabetica de provenienta, a scris 300 pagini, restul secta continuatoare,a fost infestat, tactil, vegetal,era revizor contabil,vroia sa bea o cana de lapte pe patul mortii,bea apa de roze, nu se mai, calma…..trebuia bauta pulpa vegetala cu apa de soc.Si mancata dulceata ganage trandafiri, de dislexie, hipergrafie, malabsorbtie.Trebuie tinut postul Ucenicilor.

  4. Eminescu, a fost cercetat, cu tablita, in creierul supurand, de leziune diabetica de provenienta, a scris 300 pagini, restul secta continuatoare,a fost infestat, tactil, vegetal,era revizor contabil,vroia sa bea o cana de lapte pe patul mortii,bea apa de roze, nu se mai, calma…..trebuia bauta pulpa vegetala cu apa de soc.Si mancata dulceata ganage trandafiri, de dislexie, hipergrafie, malabsorbtie.Trebuie tinut postul Ucenicilor.

  5. Manca, nuci, verzi, toxice, neerbicidate, in prostie, i-a crapat, creierul de arseniu, in bucati…ii era lene, de ciorba incalzita, supa crema, s-o manance,a facut sifilis papilar, poate neurosifilis, coccigian, simfiza, n-avea cum, in infirmeria arondata stavrofoare, se sustine, un foc de arma, in solda regeasca.

  6. Forme geometrice de prajituri cu straturi 6 lei, pos cu Dui 5, 6 lei, cantar de plase 7 lei, floare milaneza 7 lei, calculator 8 lei, stampila 3 lei, tocator snitele 8 lei, cutit inox 2 lei, sita mica 4 lei,aplica aragaz 5 lei, pahar iena cu sticla suc 3 lei,macinici 2 lei, paste fusili 1, 50 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *