“James Aspey vorbește în numele celor care nu cuvântă”

Supraviețuitor al cancerului, după un jurământ de tăcere de 1 an de zile, activistul australian James Aspey vine pentru prima oară în România

Activistul australian James Aspey vine pentru prima oară în România, la invitația Do Good Academy. Pe 1 septembrie, începând cu ora 13:30, la Hotel Caro din București, James se alătură conferinței “For the Love of Life” și va vorbi publicului din România despre experiențele prin care a trecut și care l-au transformat într-unul dintre cei mai cunoscuți activiști din lume.
Personaj carismatic și cu discursuri apreciate în întreaga lume, care ridică semne de întrebare profunde cu privire la modul în care fiecare alege să își trăiască viața, James va împărtăși pentru prima oară cu publicul din România experiența sa de viață. Supraviețuitor al cancerului – la 17 ani a fost diagnosticat cu leucemie și I s-au dat numai 6 săpătămâni de viață – James a ajuns unul dintre cei mai cunoscuți activiști în domeniul drepturilor animalelor la nivel global. A petrecut un an fără să vorbească, într-o liniște totală auto-impusă, călătorind prin Australia. Prin acest demers James a demonstrat lumii ce înseamnă să nu poți să vorbești în nume propriu, crescând astfel nivelul de sensibilizare al publicului larg cu privire la necuvântătoare, la animalele care nu se pot apara si care sunt exploatate de către oameni.
Așteptați-vă să fiți provocați și animați pe măsură ce acesta vă va purta într-o călătorie ce ar putea să vă schimbe percepția asupra lumii pentru totdeauna.
Accesul este GRATUIT iar înscrierile se fac pe www.dogoodacademy.ro. Locurile sunt limitate! Pentru mai multe informații: [email protected] / 0721331162.
Ne vedem vineri, 1 septembrie, la Caro Hotel Bucharest!
Iar sâmbătă, 2 septembrie, alăturați-vă Marșului Internațional pentru Drepturile Animalelor, un marș pentru drepturile ființelor non-umane. Alături de susținători din toată lumea, bucureștenii sunt așteptați la Piața Unirii, de unde se va porni marșul pentru o lume mai blândă pentru toate făpturile!

Mai multe despre James Aspey
★ YouTube: http://youtube.com/voiceless365
★ Facebook: http://facebook.com/jamesaspeyactivism
★ Instagram: http://instagram.com/jamesaspey

Mai multe despre Do Good Academy
★ Facebook: https://www.facebook.com/dogoodacademyRO/
★ Website: https://www.dogoodacademy.ro/Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *