Legume la tigaie, cu pui Shanghai

Ingrediente

  • 2 bucăți piept de pui file
  • 2-3 ouă
  • 100 g susan
  • 100 g pesmet
  • 200 ml ulei pentru prăjit
  • 1 pachet (400 g) amestec de legume pentru wok
  • piper
  • sare

Preparare
1. Speli pieptul de pui, îl usuci folosind un șervet și îl tai în fâșii de 1-2 cm grosime. Bați ouăle cu sare și piper după gust. Treci fâșiile de carne prin ou, apoi prin pesmet, din nou prin ou, iar la sfârșit prin susan.
2. Le prăjești în 150 ml ulei încins, le scoți pe șervețele absorbante și le păstrezi la cald, până când termini de preparat legumele.
3. Înăbuși legumele în tigaia wok, împreună cu uleiul rămas, adăugând sare după gust, în ultima etapă de preparare. Le servești alături de puiul Shanghai.

Iulia Tanur, Năvodari, jud. Constanța
8 porții
50 min



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *