Mititei dietetici

Foto Elena Tănăsescu - Burda România
Foto Elena Tănăsescu – Burda România

Ai nevoie de:
500 g carne de vită
50 ml sifon sau apă minerală
cimbru
sare

Cum procedezi:
1. Speli carnea, o cureți de pielițe, o usuci și o tai în cuburi, apoi o treci de 3-4 ori prin mașina de tocat cu sita deasă. Adaugi sare, cimbru uscat mărunțit și sifon sau apă minerală, omogenizezi și dai amestecul la frigider.
2. A doua zi, formezi mititei cu mâna umedă și îi frigi uniform, pe toate părțile, pe grătar sau într-o tigaie teflonată în care picuri din când în când câte puțină apă, până se pătrund bine.

Adriana Liliana Hvir, Iași

10 bucăți

1 bucată conține:
80,0 kcal
10,0 g proteine
4,0 g lipide
0 g glucide



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *