Napolitane cu cremă de cafea

Foi de napolitana cu crema IMG_7795_Ingrediente

  • 1 pachet foi de napolitană din comerț
  • 100 g unt
  • 120 g zahăr pudră
  • 2 gălbenușuri
  • 1 lingură nes ori cappuccino
  • 1 lingură cacao

Preparare
1. Freci spumă untul, adaugi treptat zahărul pudră, gălbenușurile, nesul și cacaua și omogenizezi compoziția.
2. Ungi foile cu această cremă și le presezi cu o greutate.
3. Lași napolitana la rece, iar când vrei să o consumi, o tai în bucăți dreptunghiulare, triunghiulare sau pătrate.

Elena Preda, Trestieni, jud. Giurgiu

25 porții
20 min

Sfaturile noastre
Fierbe gălbenușurile cu zahărul, cacaua și nesul la bain-marie, lasă compoziția la răcit, apoi încorporeaz-o lingură cu lingură în untul frecat spumă. Chiar dacă durează mai mult, este bine ca ouăle să fie prelucrate termic.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *