Omletă cu șuncă și lapte

Omleta cu sunca si lapte_MG_2573_Ingrediente

  • 2 ouă
  • 80 g șvaițer
  • 80 g șuncă
  • 100 ml lapte
  • 1 linguriță făină
  • sare
  • 30 g unt pentru forme

Preparare
1. Tai şunca în cubuleţe. Bați ouăle împreună cu făina, laptele şi puțină sare, apoi adaugi cubuleţele de șuncă.
2. Ungi cu unt diferite forme de mici dimensiuni: ursuleți, fluturaşi, iepurași. Torni compoziție în fiecare formă, presari deasupra șvaițer ras și introduci formele în cuptorul preîncălzit, la foc mic, pentru 20 de minute.
3. Răstorni omletele pe un platou decorat cu roşii, pentru ca aspectul să fie mai atrăgător, un mic dejun mai apetisant.

Ionela G. Radu, Dor-Mărunt, jud. Călărași

3 porţii
30 min



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *